Milestone fotokaarten baby’s eerste verjaardag | Milestone | 9789491931376

BABY’S EERSTE VERJAARDAG Een leuke aanvulling op de baby MilestoneTM kaarten! Hang de slingers uit want vandaag vieren we de eerste verjaardag van jouw kleintje. Je wordt maar één keer 1 jaar dus moet dit bijzondere moment vastgelegd worden met deze leuke milestone fotokaarten. Op de kaarten staan de volgende momenten: mijn verjaardagsontbijt, mijn vrienden en familie, de verjaardagstaart, mijn cadeaus, mijn verjaardagsoutfit, hoera ik ben jarig! De set bevat 6 uitscheurkaarten met vrolijke pastel illustraties van o.a. dieren, slingers en cadeaus. SPECIFICATIES Kleur: pastel Materiaal: FSC mix papier Inhoud: 6 fotokaarten Afmetingen: 15cm (B) x 11cm (H) x 0,4cm (D)
ean: 9789491931376
prijs: 6.00   (klik hier voor meer informatie